• Bel nu 📞 0172-260071
 • WIJ WERKEN CONFORM DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM! - CORONAPROOF -
 • Van en naar Schiphol v.a. €35,-
Home » Taxi Leiden en omgeving

Taxi Leiden en omgevingTaxi Leiden

 

Taxi in Leiden e.o. nodig? Wij zijn uw taxidienst in Leiden en omgeving! Bel of WhatsApp voor een taxi in Leiden. Wij vervoeren u in Leiden en omgeving en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Ook als u met de taxi naar Leiden of omgeving moet halen wij u graag op. Naast veiligheid en comfort kunt u bij ons rekenen op scherpe taxi tarieven voor een taxi in Leiden e.o.!

 

Taxi Leiden naar Schiphol €40,-

Taxi Schiphol naar Leiden €45,-

Reserveer een taxi voor Leiden 

Boek makkelijk en snel een taxi van te voren. In een paar klikken is uw vervoer geregeld. Vul uw gegevens in en reserveer. U krijgt een bevestiging van uw reservering. Deze service is geschikt voor uw mobiele telefoon en voor desktop, laptop en tablet.

Taxi Leiden en omgeving 

Ook rondom Leiden kunt u bij ons terecht voor een taxi rit of vervoer naar het vliegveld. Een aantal plaatsen waar u gebruik kunt maken van onze diensten ziet u hieronder. Ook als uw woonplaats er niet tussen staat kunt u altijd even vrijblijvend met ons bellen. 
071-2070071

 • Taxi Leiden
 • Taxi Leiderdorp 
 • Taxi Rijnsburg 
 • Taxi Oegstgeest 
 • Taxi Katwijk 
 • Taxi Noordwijk 
 • Taxi Valkenburg 
 • Taxi Hazerswoude (rijndijk/dorp)
 • Taxi Zoeterwoude (rijndijk)
 • Taxi Voorschoten 
 • en omgeving 

Taxi Leiden - Alrijne ziekenhuis

 

Vervoer van en naar het ziekenhuis in Leiden of Leiderdorp? Wij vervoeren u met de beste service en voordeligste tarieven. 

van Leiden e.o. naar Alrijne Leiderdorp al vanaf €12,50

Moet u vanuit Leiden naar het Alrijne in Alphen dan kost u dat altijd €45,-

bel ons op 071-2070071

Uw Taxi service in Leiden

Taxi Centrale | Holland Rijnland  

 


Kort over Leiden 

 

Dankzij de lakennijverheid behoorde Leiden van de late Middeleeuwen tot in de 17e eeuw tot de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. Heden ten dage is het met 124.077 inwoners (1 januari 2021) naar inwoneraantal de vierde gemeente van Zuid-Holland, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Leiden is het centrum van een agglomeratie en stadsgewest met onder meer Katwijk.


Leiden staat bekend als
studentenstad; het heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is het een toeristische trekpleister, dankzij landelijk bekende musea en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. De bijnaam luidt de Sleutelstad, verwijzend naar de sleutels in het stadswapen.

 

 

TAXI LEIDEN NODIG?

Heeft u vervoer nodig van of naar Leiden? Of een taxi van Leiden naar Schiphol of Rotterdam Airport? Wij rijden vanaf Leiden, Alphen aan den Rijn en andere omliggende plaatsen naar alle bestemmingen. Neem direct contact met ons op om uw taxi Leiden te boeken, of reserveer er gemakkelijk een via de website. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Voor luchthavenvervoer vanaf Leiden hanteren wij een vast tarief. Om voor dit voordelige tarief in aanmerking te komen dient u minimaal 24 uur van de voren uw taxi te reserveren. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes (tot maximaal acht personen) beschikbaar. Voor groepsvervoer graag 48 uur van te voren reserveren. 

In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert.

Taxi Leiden naar Schiphol direct reserveren 

 

 
 
 
 

Taxi Leiden - TC-HR.nl

Taxi Leiden is jouw ideale partner voor al jouw vervoersbehoeften in de gemeente Leiden. Ben je een student die de trein heeft gemist en dringend naar een bruiloft of Schiphol moet? Heb je geen zin om de BoB te zijn? Of misschien wil je wel naar Scheveningen voor een dagje aan het strand?

Taxi Leiden 

 staat klaar om in al jouw wensen te voorzien. Met de taxi reis je comfortabel van de ene naar de andere locatie. Het enige wat je hoeft te doen is in- en uit te stappen en wij regelen de rest. Een uiterst comfortabel vervoersmiddel dus, waarbij je zelf niet op zoek hoeft naar een parkeerplek. Onze vriendelijke chauffeurs staan 24/7 voor je klaar, dus ook midden in de nacht en in het weekend, om je naar je bestemming te brengen. Waar en wanneer je maar wilt, zonder omwegen. Heb je vandaag een taxi Leiden  nodig? Bij ons zit je goed, boek de rit gerust via onze website en wij regelen een taxi Leiden voor je. Ook als je op een later moment een taxi nodig hebt, bijvoorbeeld voor over twee weken, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vervoerders combineren ritten dankzij slimme technologie. Hier pluk jij de vruchten van, zo kunnen we jou namelijk een goedkope taxi in Leiden aanbieden. Bijkomend voordeel is dat we hiermee ook vele loze kilometers en CO2-uitstoot besparen. Ideaal dus!

Bij TC-HR heb je een wereld aan mogelijkheden. Je kan kiezen uit standaard, of luxevervoer. Bestel bijvoorbeeld een comfortabele taxi waardoor je je op een comfortabele manier door Leiden verplaatst. Wil je graag in stijl naar je zakelijke afspraak? Dan is een luxe taxi de beste keuze voor jou. Geniet van de extra service en comfort in een luxewagen, waarbij je wordt opgehaald door een chauffeur gekleed in pak(casuele). Ben je met 4 of meer personen? Geen probleem, we hebben verschillende taxibusjes beschikbaar inclusief voldoende ruimte voor eventuele bagage. Een busje is ideaal voor bijvoorbeeld families of een groep vrienden. Bij TC-HR vinden we het belangrijk om transparant te zijn, daarom krijg je altijd van tevoren op onze website het rittarief te zien. Na het invullen van de adressen, het aantal passagiers en de datum zie je het bijbehorende tarief. Boek nu je goedkope taxi in Leiden via TC-HR.NL!

Taxicentrale Leiden brengt je overal naartoe

Leiden is de grootste stad in de gelijknamige gemeente. Er bevindt zich een diverse populatie van allerlei soorten mensen, en de gemeente ligt op een uitstekende locatie in Nederland om veel verschillende soorten uitstapjes te maken.

TAXI LEIDEN

kan je naar al deze attracties vervoeren en haalt je na afloop van jouw bezoek ook weer op. Zo kunnen wij je zonder problemen naar bijvoorbeeld SCHIPHOL vervoeren. Waar je ook heen moet, met Taxi LEIDEN ben je altijd snel ter plaatse. Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs laten je graag met de taxi alle mooie plekken zien. Ga ontspannen op reis met TC-HR!

Fijn idee toch, om vooraf al een taxi geregeld te hebben waardoor je ontspannen aan je reis begint? Dag in dag uit staan onze vriendelijke chauffeurs voor je klaar om je in en rondom Leiden te vervoeren. Via onze website boek je de rit met als zeer gemakkelijk.

Kwaliteit bij TC|HR

Onze taxidienst in Leiden staat voor de best mogelijke kwaliteit. Wij bieden goedkope taxi's met hoogstaande service. Voor de volle honderd procent zetten wij ons in zodat je met een glimlach terugdenkt aan je geboekte rit in Leiden. Van klanten die je zijn voorgegaan ontvangen we regelmatig positieve beoordelingen over onze taxiservice, hier worden we super blij van! Dagelijks checken we de beoordelingen van klanten over onze chauffeurs zodat we de kwaliteit waarborgen en jou de beste service kunnen bieden. Overal in de gemeente Leiden kunnen wij je ophalen en brengen naar welke bestemming je ook wenst. Heb je speciale wensen?
Taxi Leiden staat klaar om je hiermee te helpen. Stap met een gerust hart in bij onze betrouwbare chauffeurs, ze voldoen namelijk allemaal aan een kwaliteitscontrole.

Of je nou een taxi nodig hebt voor over een paar uur of pas voor over een week, een taxi voor jou alleen of voor meerdere personen; bij taxi leiden weten we er zeker raad mee. Gaat je reis niet door waardoor je helaas genoodzaakt bent om de taxi af te zeggen? Hier doen we niet moeilijk over, je kan tot 3 uur voor aanvang van de rit je boeking kosteloos annuleren. Bestel je taxi nu via onze website en ervaar ook de fijne service en het gemak. Lage tarieven. Aardige chauffeurs. Dat is TC-HR!

 
Taxi Leiden, taxi Leiden naar Schiphol, Leiden naar Schiphol, taxi Leiden en omgeving, taxi naar Schiphol, Leiden, taxi Oegstgeest, Leiderdorp, taxi Katwijk naar Schiphol taxi centrale Leiden